Dins el Projecte Educatiu de Centre ens proposem potenciar la participació de les famílies en la vida i els projectes del centre.

Aquest bloc ha estat creat amb l'interès de facilitar el camí que fem, famílies i escola, vers l'objectiu que tenim en comú: l'educació dels nostres infants.

Llibre i bloc EL CEREBRO DEL NIÑO


  El neuropsicòleg Álvaro Bilbao apropa als pares al món interior dels seus fills per a que puguin educar-los des de la comprensió de les seves vertaderes necessitats.  Un valuós manual pràctic que desterra mites i sintetitza d'una manera clara els coneixements que ens ofereix la neurociencia per a que tots els pares puguin ajudar als seus fills a desenvolupar el seu potencial intel·lectual i aconseguir el màxim benestar emocional.  Un llibre profund, fascinant i entranyable que t'ajudarà a entendre el que els teus fills realment necessiten i t'emocionarà.


A més del llibre, hi ha una web (enllaçada al títol d'aquest article prement damunt la imatge) on hi podeu trobar informació del llibre i també hi ha un bloc amb articles, vídeos al seu canal de youtube...

A continuació us enllacem un article relacionat amb l'ADAPTACIÓ DELS NOSTRES FILLS A L'ESCOLA. Reaccions que ens podem trobar a casa tot i que a l'escola vagi molt bé l'adaptació.


Article d'Álvaro Bilbao (19/09/2016)