Dins el Projecte Educatiu de Centre ens proposem potenciar la participació de les famílies en la vida i els projectes del centre.

Aquest bloc ha estat creat amb l'interès de facilitar el camí que fem, famílies i escola, vers l'objectiu que tenim en comú: l'educació dels nostres infants.

Famílies emocionalment ecològiques

Compartim amb vosaltres un bloc d'ecologia emocional.

http://www.w.ecologiaemocional.org/ca/inici


L'ecologia emocional és l'art de transformar i dirigir la nostra energia de forma creativa i amorosa de manera que ens serveixi per ser millor persones, augmentar la qualitat de les nostres relacions i respectar i cuidar el món on vivim.

L'ecologia emocional ofereix un plantejament nou, creatiu i revolucionari en educació emocional, que treballa al mateix temps aspectes educatius emocionals i mediambientals; i que aposta per formar un nou model de persona: la persona emocionalment ecològica.

L'Ecologia Emocional brinda conceptes i models d'«Educació Emocional» que permeten donar resposta a la prevenció d'alguns dels principals problemes que estan afectant la nostra societat i que estan presents en tots els ecosistemes: familiar, social, educació, salut, organizacions i empreses.
Partim que quan millora la persona tot el que l'envolta evoluciona. Així, treballem per ajudar a posar en joc i incrementar les capacitats de cada persona per gestionar de forma adaptativa, sostenible i ecològica el seu món emocional.
L'Ecologia Emocional vol contribuir al benestar personal i social mitjançant programes orientats:
  • Al desenvolupament integral de la persona.
  • Al desenvolupament de la moral, ètica i valors.
  • Al desenvolupament i promoció de la família.
  • Al desenvolupament d'una salut integral.
  • Al desenvolupament d'una consciència social.
  • Al desenvolupament d'una consciència ambiental.
  • Al desenvolupament de l'equilibri, l'harmonia, el benestar i la creativitat